ianuarie 20, 2011

Kent Convertibles – sau mai simplu … Kent Click

Posted in Arhiva tagged la 10:47 pm de Indru

Aşa cum deja am anunţat cu ceva vreme în urmă Kent loveşte din nou!

Ce părere ai? Împărtășește impresia ta!

Un produs cu totul novator!

Am citit pe blogul domnului Daniel Orza următoarele:

Ati auzit de Kent Convertibles? Banuiesc ca nu. Nici eu nu stiam ca exista asa ceva pana aseara cand am vazut la un coleg.

Ce sunt tigarile Kent Convertibles? Simplu. Tigari normale dar cu ceva nou. Acestea au in interiorul filtrului o capsula cu menta lichida. Observati in imagine ca tigarile au un buton de pornire desenat pe filtru. Ei bine, daca il apesi, capsula se sparge iar menta e imprastiata in filtru, dand astfel un nou gust tigarii pe care tocmai o fumezi. Interesant, nu-i asa?

O descriere de consumator lipsită de sofisticării şi totuşi atît de cuprinzătoare! Ce ar mai fi de adaugat?

Voi detalia puţin aspectul tehnic sau mai bine spus mecanica acestei ţigarete. Filtrul (practic, inovaţia principală) se compune din două părţi: o parte binecunoscutul de-acum, charcoal şi o parte de filtru din celuloză care include o capsulă de mici dimensiuni. Capsula conţine in interior un lichid aromat. MARE ATENŢIE! Nu este vorba despre mentol aşa cum s-a exprimat internautul menţionat anterior. Este vorba de o substanţă care schimbă gustul tigaretei . Gustul unic Kent, se schimbă într-o senzaţie inedită şi răcoritoare! Mulţi fumători au tendinţa de a confunda Kent Convertibles cu o tigaretă mentolată făcîndu-se o anumită asociere cu produsul lansat de Philip Morris, Marlboro Ice Boost cu o mecanică similară, dar care prin activare transformă produsul într-o tigaretă mentolată! Nimic mai greşit, gustul in urma activării capsulei este unul racoritor dînd o senzaţie de prospeţime consumatorului.

Tigareta face parte din conceptul „2 în 1”. Două gusturi diferite, aceeaşi tigaretă!

Prin clic pe simbolul  de pe filtru Kent Convertibles dezvăluie alt gust. Kent Convertibles NU ESTE o tigaretă mentolată.

În aproximativ o săptămînă fumătorii vor putea testa noua tehnologie Kent care va fi disponibila în magazinele din România.

[Editare ulterioară]

În săptămâna 14 – 20 martie, KENT Convertibles se va comercializa în majoritatea oraşelor din ţară!

Kent Convertibles

Ce părere ai? Împărtășește impresia ta!

114 comentarii

  1. Gaborul said,

    sunt curios cum o fi, dar prefer tot blue

    • Indru said,

      Gabore, ştii cum e cu gusturile. Eu însă te îndemn să încerci! Eu personal am încercat şi lăsînd la o parte posibilitatea de a da clic, tigareta este foarte bună, îndrăznesc să spun mai bună decît blue! Mă repet însă gusturile nu se discută! Te aştept cu un răspuns după ce încerci! 😉

  2. Adrian Pana said,

    Ditamai firma n-aveti voi un site propriu…..unde publicati preturile maximale la tigarete?

    • Indru said,

      Salut Adrian. Într-adevăr, compania nu deţine un site de prezentare în România…Deasemenea, acest blog nu este subordonat sau “arondat” companiei. Îmi place să spun că este o pagină independentă!
      Acum, producătorul nu este obligat să-şi publice listele de preţuri online. Este suficientă publicarea in ziare de mare tiraj. Poţi găsi listele cu preţuri maximale şi online la ministerul finanţelor: http://www.mfinante.ro/tigarete.html . Să nu te superi pe mine dacă îţi spun că lipseşte lista BAT-ului din ianuarie 2011 (cel puţin la momentul răspunsului meu). Nu mă întreba că nu ştiu de ce.

      • Indru said,

        Iată şi lista publicată în ianuarie.

  3. Razvan said,

    Totusi cand apara in toata tara ? Nimeni nu stie nimic doar se da cu presupusul ….

    • Indru said,

      Din informaţiile pe care le deţin, la momentul cînd îţi scriu produsul nu este încă pe piaţă (nicăieri în ţară). Posibil să îl avem în magazine pînă la sfîrşitul acestei saptămîni. Cel tîrziu săptămîna viitoare…
      Referitor la produs şi la arestările din ultima vreme ajungem inevitabil cu gîndul la produsul de contrabandă. Mi-a picat în mînă un pachet din Ucraina şi nu l-am fumat tot. Cunosc acest produs, cel care va fi lansat pe piaţa românească. Am susţinut şi o fac în continuare…indiferent de inovaţia pe care o aduce, ţigareta în sine este absolut bună! Mie unul mi-a plăcut mult! Nu acelaşi lucru l-aş putea spune despre ţigaretele de contrabandă care mi-au intrat în mînă. Absolut NAŞPA!!! Tutunul uscat, foiţa aproape imperceptibil (dar eu m-am prins) ingălbenită, semn ca au stat în umezeală excesivă şi foarte tare m-a enervat că atunci cînd m-am pregătit sa fac macar un clic la prima ţigaretă, am constatat că, capsula fusese deja spartă. Mare atenţie ce fumaţi! Nu vă riscaţi să bagaţi în plămîni cine ştie ce mucegaiuri….

  4. iancu said,

    Cand apar la Brasov???Ca nu mai pot!!!Cat va fi pachetu??

  5. iancu said,

    cand apar??

  6. darikes said,

    Bah cand apar in sibiu datimi un beep X( ca va distrug

    • Indru said,

      Vezi de treabă, stai pe-aproape că nu-ți dă nimeni nici un beep!

      • Dragos said,

        Amigos , nu stiu ce asteptati voi, dar la mine la kioskul blocului de 3 luni e imagine cu coming soon ….. e 8 martie acum si nu au venit :)) dar ma distrat enorm comentariu asta , :)) fff haios….

  7. tavi said,

    Vorbiti prosti , eu am intrebat la un tabac shop din cluj si de la o reprezentanta kent (era o oferta la kent hd) , si au spus amandoua ca in decursul acestei saptamani vor fi pe rafturi , mie mia spus ca de luni in colo , asa ca nu mai avem de asteptat mult

    • Indru said,

      Hai sã vedem cine vorbeşte prostii….

    • Indru said,

      Domnu’ Tavi, nu vă supărați, a avut dreptate reprezentanta aceea pe care o pomeneați? De pe-acum ar fi trebuit să testați deja produsul după spusele dînsei… 🙂 … Bineînțeles întrebarea era una retorică. Produsul nu se află (încă) pe piață, așadar nu vorbim prostii pe-aici!

      • tavi said,

        aveti dreptate ,astazi cand mam dus la acel tabac shop , a spus tipa ca inca nu este pe piata si am intrebat-o de ce vb prostii , si mia spus ca ieri nu era la la lucru (si eu cu ea am vb ), Scuzati , recunosc greseala mea .

  8. Indru said,

    Nu e nici o problema. Eu mulțumesc pentru interesul acordat blogului!

  9. Gabi said,

    Eu am sunat la InfoLine Kent iar cei de acolo miau spus cu fparte mare amabilitate ca ma vor contacta ei cand vor intra pe stoc. Deci practic nici ei nu prea stiu.

    • Indru said,

      Este adevărat. Asta să nu credeți că se datorează lipsei de profesionalism sau proastei organizări! Este vorba despre aprobări. Este vorba despre tergiversarea (de înțeles de pe-acum) din partea unor organisme de stat care se mișcă în reluare! Ca de obicei statul nu este foarte interesat chiar dacă face bani (accizele nu înseamnă mărunțiș)

  10. cristy said,

    am o intrebare simpla in afara de aroma de „menta” kent convertibles va contine si alte arome .. numai stiu exact unde am citit ca exista mai multe arome diferite 😀

    • Indru said,

      Atenție!!! Aroma de „menta” nu e de mentă! Dacă aș defini-o personal ar fi in genul aromei experimentate cînd mesteci Orbit albastru. Acum, ca să răspund la întrebarea ta, Kent a fost și va rămîne un inovator, tehnologia despre care discutăm deschide multe perspective în sensul activării unei palete variate de arome.Kent Convertibles conține o singură aromă care se activează numai în momentul în care ne dorim, prin apăsarea pe semnul specific de pe filtru.

  11. metalhh said,

    well?..cand apar pana la urma?

  12. Adrian said,

    ceva noutati ? stau cam prost cu rabdarea :))

  13. Indru said,

    @ Metalhh & Adrian, stați cu ochii țintă aici! Veți afla printre primii!

  14. blondehoney said,

    Nu mai am răbdare.:x

  15. tavi said,

    eu spun ca luni vor aparea ,deaorece am intr-un hypermarket , si deja la tabacherie erau puse pe raf sub pachetele de kent 8 acoperite cu semnul de la convertibles , eticheta cu pretul , scria Kent Convertibles – 12,20 Ron
    Acum nu stiu ,dar sunt chiar foarte stresat ca nu apar am cautat peste tot in oras si am vazut chestia asta cu eticheta si lam intrebat pe tip si mia spus ca de aceea au afisat eticheta ca maine (duminica) seara , ar putea eni si sa fie pregatiti ca dimineata sa puna numai pachetele !

    • Indru said,

      Nu…nu vor aparea luni…

      • tavi said,

        dar cand vor aparea ? :((

  16. Indru said,

    … Urmăriţi acest blog şi veţi fi printre primii care veţi afla. Asta e sigur!

  17. metalhh said,

    well?!, au aparut azi sau nu??

  18. Razvan said,

    Uite asa trec samptamanile si de aceea suntem pe ultimul loc la toate … nici macar niste tigari nu apar la data stabilita . Traim in Romania .

    • tavi said,

      ai drepate , deci eu nu mai pot , si inca o intrebare cat va fi pachetul oare ? eu zic 12,20 lei ! 😉

    • Indru said,

      Producătorul nu a „stabilit” vreo dată de apariţie a acestui produs. Cert este că această amînare produce o anumită doză de frustrare cu totul de înţeles.

  19. vlad said,

    Saptamana trecuta am fost in fiecare zi si am cautat. Astazi ma mai duc o tura si daca gasesc va anunt:) Va anunt k in Brasov a aparut la un magazin dar intr-o zi nu au mai fost si nu au mai primit.

    • Indru said,

      Informaţia cu apariţia în Braşov este falsă dacă ne referim la un produs care nu este de contrabandă! Oficial nu există pe piaţă acest sortiment de ţigarete.DECÎT PE PIAŢA NEAGRĂ! Am scris mai sus, AVEŢI GRIJĂ CE FUMAŢI!

  20. metalhh said,

    Inca tot nu a semnat domnul ministru?

  21. Rai Da Milo said,

    haide mai… deja e sfarsitul lui Februarie… intram in Martie si inca nu au aparut ce mama naibii se intampla cu Kentul asta… eu unul stiu ca e identica aroma cu cea de West Ice… (cine a fumat si s-a „suparat” ca nu se mai fabricau, acum e „bucuria” voastra… pardon a NOASTRA, sunt si eu inclus in acest grup, aceste Convertibles :D) deci serios astept un raspuns in cel MAI scurt timp daca se stie macar data cand vor aparea… pt. ca e sfarsit de februarie si era vb ca apar la sfarsitul lunii Ianuarie… dupa aceea ca undeva in a doua saptamana a lunii Februarie… acum cand mai apar dom’le????

  22. tavi said,

    as dorii sa stiu daca macar apar pana pe data de 1 sau cel tarziu pana pe 13 martie?

    • Indru said,

      Pe 1 martie, categoric nu! Pînă pe 13 martie, posibil, la fel cum a fost posibil şi pînă acum.

  23. vlad said,

    Am auzit ca apar lunea asta pe 1. Cel putzin in Brasov

    • Indru said,

      Pe lîngă faptul ca luni este 28 februarie, informaţia este falsă. Nu apar nici luni şi nici pe 1 martie.

  24. SAMY said,

    Stau si ma uit si astep de 2 luni in plm sa apara niste tigari amarate .Cica sunt tirurile blocate-n vama si deaia nu au aparut ink kentu nou.Da eu in bag ceva in toata conducere tari in frunte cu Ministru ,PRIMministri si basescu, DA_I dracu pt o vita mai buna

    • Indru said,

      Nici un TIR nu e blocat în nici o vamă! Informaţia este falsă!

  25. RAziel said,

    Ce cacat se vede ca traim in Romania! eu unu nu mi’as pune sperante ca ar aparea in martie…

  26. tavi said,

    am o intrebare , astazi am fost in mall ,si la tabac , erau ceva pachete de tigari si erau acoperite cu semnu acela de pornire , si cand m-am uitat mai bine pe lateral , am vazut ca pe pachet era scris kent convertibles , este posibil ?

    • Indru said,

      În principiu nu este posibil. Este posibil ca ceea ce ai văzut să fie pachete goale (de prezentare) cum se pun în ferestrele chioşcurilor pentru a preveni furtul. Materialele promoţionale (teaser) pentru acest produs sunt disponibile deja.

  27. tavi said,

    si atunci asta inseamna ca vor aparea cat de curand ?

    • Indru said,

      Eu aşa spun. De ce ar investi cineva într-un material auxiliar unui produs dacă nu intenţionează să introducă produsul. Nu mă pot hazarda să dau date certe pentru că nu le am. Dar repet, cred că Kent Click e aproape de noi…

  28. SAMY said,

    mersi oricum indru.este bine sa vad k cineva se inplica asa de mult

    • Indru said,

      SAMY, nu ascund că eu sunt unul dintre cei mai înfocaţi fani Convertibles. Am spus-o şi o repet, departe de mine de a comenta gustul (fiecare cu gustul lui) îmi place conceptul. Kent a fost dintotdeauna un novator! Merci de apreciere!

  29. tavi said,

    o informatie cred eu utila am primit astazi de la un tabac shop , cum ca ei au dat luni comanda si trebuie sa le vina cat de repede . Deci fiti pe faza .

    • Indru said,

      Nu are cum să dea comandă nici un tabac shop atîta timp cît produsul nu e disponibil. Fără nici o urmă de ironie, eu cred că informaţia nu este utilă! Poate doar dacă nu cumva au dat comandă la vreun contrabandist. 🙂

  30. SAMY said,

    Contrabandis necontrabandist macar sa avem kentu 😉

    • Indru said,

      Produsele de contrabandă sunt BLEAHHH!!! Credeţi-mă pe cuvînt! Condiţiile în care sunt depozitate, transportate, comercializate afectează dramatic calitatea. Gîndiţi-vă doar cît de plăcut ar fi să ştiţi că printre particulele de tutun se regăsesc şi cîteva particule de mucegai. N-o să ştiţi, iar mucegaiul apare la fluctuaţii mari de temperatură şi depozitare necorespunzătoare. Închipuiţi-vă că trageţi în piept aşa ceva. Am văzut asta la produse pe care dacă le judecam după ambalaj aş fi jurat că sunt ok. De-atunci, de cîte ori aud contrabandă cu ţigarete, văd mucegai în faţa ochilor! Cît despre Convertibles? Multă lume s-a plîns că nu fac „click” după ce sunt apăsate. De ce? Pentru că, capsulele se spărseseră demult. NU VĂ RECOMAND TIGARETE DE CONTRABANDĂ!

  31. SAMY said,

    Ieri am fost la un tabaco shop in brasov si am intebat de kent si mia spus vanzatoare k o sa dea jos reclamele cu „KENT CONVERTIBLE COMING SOON”k nu o sa apara prea curand. asa k ramnem cu buza unflata :((

    • Indru said,

      Vînzătoarele sunt libere să vorbească ce vor. Unele înţeleg mai mult, altele mai puţin! În principiu, tot ceea ce se întîmplă cu schimbările la reclame, mersul promoţiilor, etc. se întîmplă după dorinţa producătorului. Este un univers foarte ordonat. În cazul nostru vorbim despre o companie serioasă! În nici un caz nu şi-ar permite să lase consumatorii cu „buza umflată”! Menţin ceea ce am mai spus. Nu suntem departe de momentul apariţiei pe piaţă!

  32. tavi said,

    eu cred ca „este game over ” la convertibles. sincer :((
    am vazut si eu ca la unele gherete de tigari , au dat jos semnul de grafitii , de pe fata pachetelor de kent 8, :(( Poate numai la anul il vedeme !

    • Indru said,

      IDEM! (raspunsul la comentariul lui SAMY)

  33. shelby said,

    Am auzit ca au aparut deja in Constanta…
    E adevarat?

    • Indru said,

      Nu. Nu este adevărat!

      • vlad said,

        a fost indru in constanta si a vazut k nu sunt:))

  34. Indru said,

    Eu stiu doar ca nu au aparut. Este adevarat ca nu pot fi in toata tara ca sa si garantez pentru asta.

    • vlad said,

      😉 eu stiu si in brasov au aparut dar probabil aduse din alta tara asa….

  35. SAMY said,

    Deci zici k in brasov au aparut ? la ce magazin ?spune-mi si mei te rog

  36. ecstasy said,

    Salut . Cautam site-ul celor de la kent pt. a citi mai multe detalii despre noile tigari convertibles. Am vazut acest site, unde vad ca va tot contraziceti unde si cand au aparut. Ar putea cineva sa vina cu o informatie concreta? A cumparat cineva din Bucuresti? SI daca da…de unde? Am vazut azi la toate chioscurile la care am fost pachete de Kent convertibles , dar doar de forma(fara tigari in ele:)) )., insa nimeni nu stie cand vor aparea. Si inca ceva…cine a incercat tigarile (pe bune) :cum este acel buton pe care apesi..are un sistem electronic sau pur si simplu apesi pana se sparge capsula? si..ce gust au pana la urma? de mere sau de menta? Va multumesc anticipat 😀

    • Indru said,

      Nu este un sistem electronic. Apeşi şi spargi capsula. Senzaţia e uimitoare. Dupa activare se schimbă gustul. Restul răspunsurilor se regăsesc mai sus.

  37. teodora said,

    oare la duty free nu sunt?

  38. vlad said,

    acum vreo luna erau la un magazin din schei…

    • SAMY said,

      kk MErsi

  39. bogdan said,

    care a reusit sa cumpere lasati si voi pretul si orasul plzz …. sper sa apara foarte curand … desi am kautat prin mai multe magazine chiar azi mi sa spus ca nu a aparut si nu se stie cand apare

  40. tavi said,

    mie mi sa spus ca sunt probleme cu distributia (ceva tipic la kent ) , asa mi sa spus ! Este adevarat ?

  41. laur said,

    nici in constanta nu au aparut … doar la kent blue ia schimbat aspectul pachetului….

  42. SAMY said,

    Nu mai zice nimeni nimik?

  43. tavi said,

    chiar , nu se misca nimic in privinta kent-ului? 😦

  44. tavi said,

    eu astazi am prins o masina de la British American Tobacco parcata si am asteptat sa vina reprezentantul si am sa va spun tot dialogul:
    -Eu: Buna ziua nu va suparati , imi puteti spune ce se intampla cu Kent Convertible?
    -El: Kent Click?
    -Eu: DA
    -El: Crede-ma ca asteptam tigarile de vreo luna , dar deja este faorte aproape , adica deja in unele zone din tara au ajuns , si ca luni , in zonele acelea sar putea sa apara .
    -Eu: Da si in Cluj?
    -El: Si aici pana in decursul saptamani viitoare ar trebuii sa apara , ca deja sau distribuit pachetele promotionale (tigari din burete) , si cu astea spuse trbuie sa apara cat de curand .
    -Eu: Da dar oare care este problema ca nu au aparut ?
    -El: Da au fost problema de distributie , si in pana saptamana viitoare trebuie distribuite in toata tara (Orase). Asa ca uitete in fiecare dimineata pe la magazine ,ca este foarte aproape.
    -Eu: Multumesc de informatie , o zi buna.
    -El: La revedere , si iti spun eu ca sunt foarte bune , ceva super nou.
    Cam atat.
    Acum mai avem putin de asteptat 😉

    • SAMY said,

      in sfarsit…

    • Indru said,

      Toata lumea vorbeste de „zone in care au aparut” dar nimeni nu le numeste pentru a putea confirma cu cei ce locuiesc acolo.

      • tavi said,

        daca vreu eu iti spun ce mia spus despre zonele acelea:
        -Bucuresti
        -Constanta
        -Iasi
        -Brasov
        Dar o sa apara deodata in toata tara ,dar tipul mi-a spus ca sar putea pune mai repede pe rafturi in aceste zone 😉

  45. […] va rog sa o faceti daca nu stiti ce sunt tigarile Kent Convertibles aflati printr-un click aici: https://batro.wordpress.com/2011/01/2…lu-kent-click/ YM: grafty_wetkount Cosmote: 0765.479.842 Orange: 0758.869.366 Raspunde cu citat […]

  46. mesk said,

    uuu…speram sa fie adevarata informatia 😀

    • SAMY said,

      SPER k in brasov sa apara primele abai asatep kentu asta knd apare dau un party

  47. EFR said,

    ascultam melodia All I Want si mi-a venit sa ma uit pe blogul asta.

    • Indru said,

      Aprecieri din suflet! 😉

      • tavi said,

        phai doamne ar da ca de ziua mea sa apara kentul.
        (14.03.1992

      • tavi said,

        „În săptămâna 14 – 20 martie, KENT Convertibles se va comercializa în majoritatea oraşelor din ţară!”
        Vad ca tipul cu care m-am intalnit nu m-a mintit deloc.!

  48. teodora said,

    am luat azi primul pachet de kent click. in baneasa sunt 2 fete vis-a-vis de starbucks care ofera pachete de kent click

    • mofo said,

      si cum e?

    • SAMY said,

      si presupun k ti-au placut nu?

  49. Andra said,

    Deci deja e 13 martie. Am citit toate comm-urile voastre:)) La Piatra Neamt am vazut reclama doar la un magazin si in rest nimic. Sunt asa de curioasa cum sunt.Pls anuntati-ma dak vedeti in Piatra;;)

    • Indru said,

      Vezi că s-a actualizat articolul…

  50. theo said,

    Salut,
    Am luat vineri un pachet din city mall in bucuresti tot asa de la un stand kent.Pretul e de 12 lei.Gustul e destul de ok.

  51. teodora said,

    da, sunt faine

    • marius said,

      nu mai am rabdare. in sibiu nu au aparut inca.

  52. gabriel said,

    14 martie lansare oficiala kent click in toata romania

  53. tavi said,

    nu va suparati nu stiti maine (14 martie) , apare la cluj ? 😀

  54. ovidiu said,

    Salut.Am citit comm-urile si dupa spusele voastre daca nu ajung saptamana asta in magazine atunci raman si fumez dunhill ca vroiam si io sa schimb dunhill-urile cu kent-urile astea misto…mai astept saptamana asta.

  55. vlad said,

    oricum maine ma duc sa vad dak au aparut:))

  56. ovidiu said,

    si io ma duc frate de vreo 2 saptamani sa vad daca au aparut:))asa ca m-am obisnuit:)))

  57. Cristi said,

    Au aparut ? :)))

  58. acelasi said,

    salut.in tg.-mures au aparut??

  59. ovidiu said,

    au aparut in tg.-mures??

  60. vlad said,

    Maine , marti in brasov la carrefour la magazinul ala de langa case inmedio aduce maine deci…de maine puteti lua de acolo

  61. tavi said,

    in cluj apare miercuri 😉

    • george said,

      Poti sa imi spui la ce magazin in cluj mai exact? Si inca o intrebare … am primit un mesaj de la BAT ca ar fi ceva promotie la ceva produse din tutun la magazinele INMEDIO dar nu zice la ce produs …stie cineva despre ce produs este vorba?

  62. DannyXCM said,

    In cluj au aparut astazi,gasiti la magazinul alimentar din Hasdeu.

  63. Paul ms said,

    in tg mures au aparut,e o senzatie ciudata,pachetul e ft super insa tigara e simpla ,atat doar ca are semnul cu butonul si scrie kent atat special gurdon:7,Nicotina0,7,onoxid de carbon-8(mg)merita incercat:D

  64. LeeTy said,

    In Bucuresti au aparut deja. La mall cotroceni si la Domino (la tutunarie). Sunt ok ca experienta diversa dar raman la traditionale dupa pachetul asta

  65. seba said,

    In cluj sunt deja. Eu mi-am cumparat din Hasdeu. Este o alimentara pe str Hasdeu…aproape de coltul intersectiei.

    • george said,

      Mersi de informatie , merg maine sa imi cumpar 😀

  66. AleXu said,

    Tocmai am incercat si eu noul Kent. Tin sa precizez ca are un gust total diferit fara sa apesi pe emblema. Eu unul voi renunta la vechiul blue, in favoarea celui nou aparut. Pana la urma, fiecare e cu gusturile sale 🙂

  67. laur said,

    si in constanta au aparut la toate benzinariile !!

  68. Indru said,

    Aşteptarea a fost încununată de succes! 🙂 Aşadar am asistat împreună la un eveniment revoluţionar! E momentul să trecem la impresii după testare! Nu vă abţineţi, exprimaţi-vă impresia personala!

  69. […] detaliat câteva aspecte legate de continutul ţigaretei aici: https://batro.wordpress.com/2011/01/20/kent-convertibles-sau-mai-simplu-kent-click/ Dacă te interesează mai mult te sfătuiesc să suni la numărul afişat pe […]


Comentariile sunt închise.